Ska försöka övertala papi!

Ehehe, jag ska offra livet!!!! ( om pappa går med på detta ) Att jag får en iphone4 om jag åker frittfall . Usch hatar det!!! Men isf får han ju bildbevis och film !! haha ;) i'am smaaart! (y' haha men vad gör man inte för en BRA telefon ? , offrar livet vettni! . men nu ska jag övertala han ! :D ( det kommer inte gå bra! ) men hoppas på det bästa ! :D
/wilmaalundstrom

Svarar på lite chill kommentarer :')

Linnéa Söderström om Emil Törnblom ,. ( skriver av sig ):
Stort, jag är 94a , du är mognare än en 99a! Själv kan man tycka att lxm ojojoj! en 13 åring som kan så mycket, som till och med vågar skriva ut här att hon älskar en person så pass mycket! Blev så upprörd när du skrev det! Så himla otur att du inte satsar på riktigt Wilma. Men nu har jag skrivit en kommentar! Så du borde vara en som bjuder på sig själv osv! (i mina tankar ser jag det)
Svar : Haha! Jo men modigt skulle jag väll inte säga det helt själv , man får ju visa lite ;) haha!
Men this is life ! Inte helt rättvist hela tiden ! Men när man flyttar glömmer man ju allt osv,.
Haha nja, skulle väll inte kunna säga att jag 'bjuder' på mig själv men jorå! det händer väl :)

Puss alla goa som kommenterar! :D
/wilmaalundstrom

Haha! tagga förfan gubbjävel !

Känslan när en från habbo bah ( msn ) : Hej sötnos! , vill du komma över en stund? , jag har godis!!
HAHAHAHA Det där funkar inte irkigt på mig sårrö !  haha soooooopa! Lycka till med nästa tjej du försöker lura ;)
/wilmaalundstrom

Grymt!

Mobil bloggar från dras telefon herrå
/wilmaalundstrom

Kiss and godbye ! Får se om jag orkar blogga imorn !

Kiss and godbye ! Får se om jag orkar blogga imorn ! menmen .. Ni märker ju !
/wilmaalundstrom

Emil Törnblom ,. ( skriver av sig )

Bara du visste hur mkt jag snackat , allt du kan fråga masssooooor !, Sarah , Sara , Josefine , Matilda , Ronja , Alva , Erica , Isak vet säkert han me . Snacka om att bara gå upp i lågor från vatten till eld typ !
Jag kunde inte tro det själv , inte Matilda häller tror jag ! Inte någon DÅ är det stort jävligt STORT ska du veta ! , har aldrig gillat ngn som dig , men livet hat alltid ett slut . Nu vet jag iaf ! kanske är dags att ge upp , bara sluta älska , allt . Först NU fick JAG veta en sak jag skulle vela veta i 10000 år känns det som . Enda sen nattbandyn snacka om att gå o gilla ngn men utan att det betytt något ALLS ! never att jag gör om det , du gav mig tro , tron e slut , jag e slut , det finns inget ! Du bär veta att du ska veta så jävla säkert att jag älskar dig . Men det betyder inget , hejdå , adios! 
-------------------------------------------------------------
Känslan när Linus tar en som en syster <3 betyder så jävla mkt !
/wilmaalundstrom

Idag fick jag reda på en helt ny grej :s Fuck you !

Kommer inte blogga på ett tag ( typ tills imon ;) )
/wilmaalundstrom

Hemma efter chill :)

Började med att man fick skäll från pennkriget igår (y' haha. Sen typ ah skola, ngn cirus som höll på i 30 min :s Men nu sitter man här helt forever alone.
haha, mamma : Kommer det inte bli läskigt att börja nu skola ?
Jag : Nejrå!
Mamma : Ska du bjuda på ngt som hejdå då? ( klassen )
Jag : Nej förfan!
Mamma : Nej du bar fack off nu drar jag! Haha eller?
Jag : hahah jorå! ;)
Haha vadå störda ? ( sådan mor sådan dotter ) haha ! Du e ju bah för skän mamma! Jag älskar dig!♥
/wilmaalundstrom

Härligt !

Ska bara ut till Ozzy sen dra t skolan .. Men usch! Ska på ngn jävla äckel teater idag -.-  Men man får väll stå ut.. :s Hare bra, tagga till so prov dåra ...
/wilmaalundstrom

Äre lungt om jag kallar dig baby?<3

Aha. Visning för huset nyss av pappas/mammas polers ! , haha. I helgen kommer det andra som ska kolla på huset med .  Puss på vårt fina hus som jag bara vill flytta till !! :D Tydligen var det 1a juli vi skulle flytta in i vårt nya hus . Taggaråååh! Ny skola, nya pers allt blir halv nytt . Men jag har ju alla sanna vänner jag värkligen kan lite på 100% på där .
Sarah Mettag Andersson Texten är bara för DIG !
I Örbyhus finns det EN person jag verkligen älskar , litar på , gör/ har gjort allt med . Men nu är det väll dags att växa upp själv . Sarah Jag älskar dig så enormt! Flytta med mig, DU ska vara så jävla stolt över att DU är så jävla snäll , DIG kan jag gå till om allt e fel det har jag altid gjort . Detta ord var det jag gillar mest av alla sanna meningar du sagt till mig <3art . ' Wilma, du ska veta att du är min bästavän, du går före alla andra goa människor där ute dig sviker jag ALDRIG . Du går före alla andra! ' Den menigen vill jag bara höra 100000ggr om , om omomomomomomom igen . För du jag vet att du älskar mig lika mycket som jag dig. DU är skälet till att jag helst inte vill flytta om jag får säga det ,. Vi får NJUTA av den sista tiden tillsammans älskling .
Du får mig att stå på egna ben, jag vill bara stödja mig emot dig . Men nu går det inte .
Skilda vägar osv .. Jag önskar du var hemma så du fick veta ngt . Men nu har du inte vart hemma , så du vet inte något om det . <33 Men jag älkar dig enormt !
Fyfan. Jag kommer sakna dig mest av ALLT i hela fucking världen . Jag serigöst lipar när jag skriver detta . För jag menar ALLT jag skriver nu , och det består vara till en person som jag skulle ofra hela mitt liv av <3
Jag orkar inte !,. Smulan ska avlivas, jag ska flytta . Jag ville flytta . Du sa till mig ' Jag är glad bara du är glad !<3 ' Du kommer aldrig mer vara glad om du nu menar det . För jag kommer aldrig bli glad.. Jah hoppas du läser detta inlägg nu!
Jag hoppas nu alla som läser min blogg att vänner är det man aldrig kan vara utan! <3



Dagen bilderna togs var nog den dagen jag var som lyckligast!
Eftersom det var dig jag var .<3
/wilmaalundstrom

Hemma!

Hemma! Efter vart med Josse till stallet. Fotade och red lite bah :) Haha, Acke blev rädd och hoppade åt sidan när Josse red, så hon flög av sen typ skenade han då ramlade hon av helt och fick en spark på benet :s Värst jacket typ :s usch! Hoppas det gick bra fast det såg liiiiite kul ut att när Acke flög så flög Bamse också haha :) Men imon om hon blir bättre i knät ska vi rida ut på hennes fina hästar:) Guuud Bamse var skit fin att rida! Acke oxå men gillade typ Bamse lite mer ;) haha Puss oc Hej leverpastej! :D HAHAHA .....
/wilmaalundstrom

Att leka glad nu.. Det går inte ! Men nu när såren läket kom det ett riktigt stort som aldrig kan läka ihop .

Du var min dröm . Drömmen skulle en dag krasha , denna dag gick den söder så jävla mycket så det kan aldrig bli lagat !  Men jag kommer alltid älska dig lika mkt även vilket läge som helst .



Du är så underbar . :') Hade det vart vi hade allt gått bra , inget finns av oss = inget går bra !



lights gone, theys end .
/wilmaalundstrom

Sova-.-

Kul att man måste sova oxå haha! Men på Onsdag ska jag rida med Josefine. På Bamse och hon på Acke :)
http://dropp.blogg.se alla checkar hennes blogg . slut! :) Puss
/wilmaalundstrom

Om 5 komenterar på Detta inlägg så ...

... Galopperar på Chandy barbacka utan händer :D HAHA Jag kommer dö eftersom hon blir jävligt pigg och bara vill skena XD ( Film bevis ) Ida får filma eller Sara :)
Kan säga aj min rygg/rumpa redan nu !....
Kommentere nuråååh! Eller e ni fegisar? ;)
I helgen!!!
Nu jävlar ska vi visa vad fart är Chandy!♥

Alla som vill se mig dö kommenterer NUUUU!

If i can drive to Chandy .
/wilmaalundstrom

it's hard to look right at you baby, so here's my number .<3

Chillar, ska äta, messar aah . Haha, någon som har skoj . Inte jag precis! Sitter o ska plugga så äre ngn jag inte kan nummret till som har skoj , haha.. serigöst efter varenda mening 'Baby' haha, kom på något bättre till nästa gång ;) Inte lästr en enda sida sen sisst ;) eheh. 'Jag tror jag kommer få ig- bare en tanke asså.'


/wilmaalundstrom

Trött!

Vaknade halv åtta idag.. ehehh... Men nu sitter jag o kollar på andras bloggar:) och borde plugga. men jag har ingen lust alls men jag måste ju endå det lixååm! Vill ju bli godkännd på so provet liksom. Men vi hörs later on. 
Jag älskar dig, jag saknar dig, kom till baka. :'(
/wilmaalundstrom

Skola imorn.

Skola imorn. Sen innebandy träning typ. Sen hem, plugga! haha, jag som skulle plugga sååååååå mycket.. ehehhe, der sket sig totalt. Gud vad skönt att bara komma bort från lillbyn Örbyhus sen asså. fast otroligt att man kommer sakna det så himla mycket men, det är ju såklart bättre i Lunda.. Fatta eget stall, ridbana hagar , hur bra e det inte? :P haha. Men nu ska jag sova. Plugga lite och sen sova* Låter bru!, haha jusste, pajjade lillcrossen idag oxå ;) smaaart (y'
/wilmaalundstrom

Doris,Dotiis,Dora och Dolita<3

Drar till finaste shettisarna idag. :) Kuuul! Det var skit länge sen ju! Josse du måste bah åka med ngn helg! ;D
/wilmaalundstrom

Då taggar vi...

Flytt den första augusti. Tungt med kul! haha. Flyttar låååångt ifrån den man gillar;) längre än jusst nu.. hhaa men så kan det va:(
Mamma var typ tydligen o gick/sprang blodomloppen nu haha! Märkte inte ens att hon va borta, schysst unge mamma har asså. Någon som vill ha kul med mig o My typ nu ? ;) iaf alla drar ett sms till : 0722504636
Puss på finfina huset!♥
In my dream are you everyvere, in my real life are you not.
/wilmaalundstrom

Ahapp (y)

Glaaad tjej som sitter och kikar in i skärmen! :D Guuud, vad man kan bli glad för en tråkigtkul grejj!!! :D
Menmen! Det var Örbyhusdagen idag. (haha antagligen?) Gick med My och Sara, köpte godis, och åkte karusell med Erica! :) Skoj!, men det tråkigtroliga är att man flyttar till Lunda i juni/augusti :( :) haha vet inte om det ska va en bra eller tråkig grej... Flyttar ifrån ett o samma hus jag bott i ,i hela mitt liv.. Drar ifrån alla barndoms vänner,. Alla klasskamrater osv. Men endå ska jag flytta till ett stort nybyggt hus med stall, osv. Heeeelt ute på landet ;) haha. Skeeeta fint asså! Gult o bra stor tomt, allt en människa kan önska sig. ;) haha! Men ja. Byter skola byter ort (xd)
Men är KVAR i SAMMA stall! i lik't lik't :)
Bjussar en schmexxii bild asså ;) Heeelt normala varejah!
/wilmaalundstrom

Stallet, skola, sova (y)

Vart i stallet, i skolan o datan. Red Chicco, sen bortsade jag Rasmus fiin! och Tarzan fick ett halft bad ;) och ah. Så nu ska jag och My kolla på film o sen sova. Är ju Örbyhus-dagen imorn. Kuligt .. Menmen, Adios Amigos, alla som är sociala kan ju dra i väg ett sms :)  ~ 0722504636 ~
/wilmaalundstrom

Städa,plugga,.

Nu ska jag städa rummet så dewt blir fint, tills My kommer. Så på med musik o stääääda! :D Ha det BRA! FREDAG imorn= inte mycket bloggning, kommer väl ett rejält inlägg lite senare.
/wilmaalundstrom

Sova!

Nu måste jag sova. Godnatt på er:)
/wilmaalundstrom

Vädret!♥

Älskar vädret asså! ‹3 Men hade utveklings-samtal idag det gick as BRA! Men nu ska jag typ ringa Sara o gå ut och lira fotboll ett tag. Sen typ pluuuuggaaaa! ;D Bakade rabarberpaj också! ;d haha Men adios Amigo's!  My kommer till stallet och kanske rider ut med oss, sen drar vi hem till hennes pappa , hämtar saker o drar till bussen så slaggar hon hos mig från fredag-söndag! :D♥ Men nu ska jkag väll ringa Sara osv HEJDÅ!! :D:D:D
/wilmaalundstrom

Tandläkare och Stockholm

Var först 08.15 på tandläkaren fyfan vad de va drygt att ta kvart i 8 tåget haha! xd , menmen! Va där typ tre minuter senare , men de va luuungt! Först direkt typ röntkade (stavas?) Man bah; jomen nyvaken och röntkas direkt.. :o , sen skulle vi ta tåget till stockholm, men då direkt när vi var där drog det iväg, bara o vänta på nästa! Så tog vi det så gick vi lite där och köpte lite kläder :) Sen när vi skulle hem köpte vi lite gott godis, eller aa de var gott tills jag hittade döda myror i min godis -.- haha typ halv dog då xd... Men nu e vi hemma!! Pappa ska lämna in iphonen idag!! :D Eller om han bara få en kod??? aja herrråååå!
/wilmaalundstrom

Imorn blir det bäst!!

Imorgon ska jag till tandläkaren sen till sthlm har mamma lovat ! haha, håller du inte det mamma, då du!!
Vi har ju en fin konversation ...
kollar du på mitt almbum på facebook (stallet) så ser du att patrik e en bruu liten kameru!
julia andersson säger
patrik har du döpt din kamrea HAHHAHAHAHAH ASG!
Johannah Lindh säger
Ja (?) haha xd
julia andersson säger
ahhahahhahahaHAHAHAHAHAH
Johannah Lindh säger
SLUTA MOBBA MIG BAH !
XD HAHAHA
julia andersson säger
hahahahhahahahahahahhHA
OK
kollar du på mitt almbum på facebook (stallet) så ser du att patrik e en bruu liten kameru!
Sara säger
patrik har du döpt din kamrea HAHHAHAHAHAH ASG!
Jag säger
Ja (?) haha xd
Sara säger
ahhahahhahahaHAHAHAHAHAH
Jag säger
SLUTA MOBBA MIG BAH !
XD HAHAHA
Sara säger
hahahahhahahahahahahhHA
OK
/wilmaalundstrom

Antalet läsare spelar ingen roll, bara de som läser gillar vad dem läser :)

Ska kolla på arn filmer, kör på helt forever alone bah!  HHAHAHAHAHA , smilet kan ju ignoreras ! ;) Hörs väll later on ...
/wilmaalundstrom

Vart i uppsala sen kl 9 :)

Vart i uppsala sen klockan 9. Ska höra med de som ska ha örbyhusdagen om en sak :P Så är det någon som vet vem det är?? Skulle vara taksam om ni/du visste :)
Söt hesti!
/wilmaalundstrom

En grymt snäll tjej ska fixa en header till mig! :D

En grymt snäll tjej ska fixa en header till mig! :D , åh vad jag blev glaaad! haha, ortsätt följ mig och min vardag ett tag till eller två !;) haha lustigt xd , men nu ska jag väl typ äta godis och kika lite film :)
/wilmaalundstrom

Check. xd

Har vart på travet (Gävle) och typ checkat lite ;) Haha! sen typ dog jag för det vart så jvla vart o drack inget haha osmart.nu ! Sen sa jag att vi skulle dra hem, då åkte vi till max o åt, ah men tagga typ sola snart kanske , kan inte nån ta mig ut i kväll, jag vill ut ikväll! :D Gryyym låt !
 Lite bilder från stallet!



Foto: Jag :)

/wilmaalundstrom

Ridningen e av klarat!

Men nu taggar vi ju till att sova istället, imorn drar jag till Gävle. Eller så stannaer jag hemma o gör läxor hmmm. Det löser sig alltid! men nu ska jag sova! :)
/wilmaalundstrom

Taggaaaar ! :DDDD

Nu taggar vi till att ha chapsen,skorna,handskarna, strumporna,västen för FÖRSTA gången i historien ;) haha!
Ska rida VÄRLDENS underbaraste ponny, åh jag älskar dig Chicco! Jag änskar jag aldrig skulle kunna bli förstor för dig!, men än så länge äre chill! haha :)  Bästa puss ponny! ♥
/wilmaalundstrom

Hej hopp !

Precis kommit hem från uppsala och skuttunge :) nu sitter jag o lyssnar på ' jag vill ut ' Ska snart gå ut och tvinga mamma o pappa att sätta upp poolen även fast de vill ha en större xd . Men annnars blire väl bah va ute ett tag o chilla kanske va lite med ngra goa människor.
Dagens outfit :
röd tröja - gina
jeans shorts med hål i - sisters (?)
converse - converse ? xd
/wilmaalundstrom

Ögonen ljuger aldrig.

http://www.youtube.com/watch?v=GF2yoKxDfRw --
-- På i högsta volym ! , Drar typ till skuttunge o kollar p hus idag , precis som förr förra veckan . På sätt och vis vill man ju bort härifrån lååångt bort, men det är ju skuttunge = känner jag någon ? Nej  . Men då kommer jag isf gå i branting skolan ( uppsala ) Närmare uppsala, närmare för pappa till jobbet osv, bättre större hus osv. Men OM jag vill flytta ifrån allt nu det är en bra fråga, isf lämnar jag ridklubben, ikké bru ! .. Usch Chicco borde bli en privat häst nu, vart på ridskolan i 13-14 år :( Min fina kille dedär ! Hoppas vi rider ute imon ! då blir det skoj som förra veckan ;) Men ja, ska väl klä på sig och sluta dega i sängen . Eller nej! ett tag till ;) haha! Men ska ju va i skuttunge kl 12.
Chicco jag älskar dig mest av allt i mitt liv!♥♥
Alla bilder av http://fotografamandi.blogg.se
/wilmaalundstrom

Ny design!

Ny design. kommer den inte upp klicka F5 (uppdaterar) så kommer den 'nya' upp :)
Har ingen blogg lust längre ! :s slute / inte slita ? vad tkr ni , ska öven lägga in smileys på bloggen .
/wilmaalundstrom

I never realy care if i meet you ! , If you do not care about me, leave me then?

11 Dagar sen jag såg dig .
11 Dagar sen jag trodde på dig .
11 Dagar sen jag blev mongo varav dig .
11 Dagar sen jag bara såg dig .
Nu 11 dagar efter har jag fattat att det är hopplöst .
Trodde detta kunde leda till en bra sak som bara blev sämst .
Hela allt ihopa var sämst skulle aldrig se dig som jag gör . Alla vet nog om vem ...
/wilmaalundstrom

Statistiken blir bara fler och fler när jag inte bloggar why ?

Ja, nu vet hela skolan och bokstavligen hela örbyhus om att jag gillar / gillade Emil . Tack Ronja , tack .. Vet man att man typ inte kan vända sig till dig din lilla tönt :D haha nejdå . Bara för det kmr jag hämnas så jävla hårt tillbaka, men efter ett tag , innan jag dör, jag ska ju dö nu om 2 veckor ;) haha gud hjäääälp haha vare så du ville jag skulle säga Ronja ? ;)
/wilmaalundstrom

Hejhejhej!

Vad tror ni om en liten bloggpaus ? :)
Sitter o ska gå t mamma o kolla om jag skulle kunna baka chiklad muffins!
Jajaja, ska byta design snart!
/wilmaalundstrom

~ Säger de att du inte ska lägga sig i deras samtal och säger äckel osv, svara bara tack! - Tack för vadå ? - att jag fick reda på att du är en riktig bitch! satt jag inte bara tror det ~

Köpte nya handskar, strumpor, skor, chaps och lämnade tbx stövlarna då de var trasiga.
kolla't på ishokey i en halv timme, så nu just chillin! :)
/wilmaalundstrom

Jag bygger bygger upp och du river river ner.

Kommit hem från en super duper boriiing dag haha nejdå! Helt okok, fast jao skämmt ut oss totalt inför en amazing guy. Haha fast de va endå kul menmen så kan de va. Bara du visste hur läget låg så jao.
Tåget.
Sarah , Sara o jag gick lite o sånt kollade platser som va bra. Men hittade inga =  Vi sätter oss vid ingången. Och får syn på ett par. Eheheh.. Men skit samma tyckte vi, sen funkade inte aparaterna så vi fick gå förbi de så satte vi oss där. typ 1 minut sen gick jag tbx till förra stället, sara satt kvar och sarah satt sig vid de andra -.- ååååh, så satt jag o sara typ 25 meter ifrån varanda = det går lxm inte utan att börja as garva.. så då skämde vi ut oss. smsa/ringde sara o sarah men ingen ville komma, satt ju förfan helt forever alone :'c så jao, man ba ahmen shaaa i'm a gansta!.. Men sånt får man väl stå ut med. Men de pinsamaste var väl att jag sa till sarah att e... e aaaaaas gulli så sätter hon sig hos dom lxm amagaaaaad :s
Men ja så jag ville ju ofc gå till sara o sitta där ist för att dom andra ska sitta o kolla bak ehhehe.. m en sånt e livet antar jag.
HARE GÖTT ! :D
/wilmaalundstrom

Typ sur.nu OHJA! :@@@ -.-

Nu är jag SUR ! Hittade en iphone4 olåst och inte en end repa . Och gissa pappa bryr sig inte -.- SUUUR!
Hara när man hittar ngt men sen bryr ingen sig -.- så har de vart ett bra tag nu på sistonde ... undra varför ?! ... ÅH FAN FAN FAN VAD JAG BLIR SUR ! Står inte ut med en knapptelefon -.- DAAAAAMP ! nu var min vecka försörd .
And it somebodys go'ing to make it , and it's some body go to fake it , than is some body some body it's you ?...
Hade du vetat hade du förstått, Du förstod inte, då kan du inte få veta häller ..
Bjuder på mig själv lite för mycket asså :ss
/wilmaalundstrom

Dag 2 – Parfym som jag använder.

Jag sndvänder 2st inte på samma ggn!
1a.Have Fun!
2.Snobben ;) luktar väldigt gott!
-------------------------------
Men idag vare ju skola. De var väl som vanligt. Men nu ska jag göra lite matte läxa som vi fick idag. Puss!
/wilmaalundstrom

Dag 1 - En bild på mig och fem saker jag gillar.

1. mina vänner.
2. Innebandy.
3. Fotboll.
4.Isglass ♥
5.Telefon!
Måstee pluuuggggaaaaaa!
/wilmaalundstrom

glass!

Gud vad gott det är med isglass! Haha! Fick reda på nationella proven i svenska och matte idag sista timmen eller jag o sara stannade kvar så var alva gullig och stannade medans. Och jag var godkännd i allt! Åh vilket är jätte skönt! Det var som godkännt 39p på svenskan och jag fick 78!!! :') Åh jag är värkligen överlycklig! Mamma blev glad oxå! men jag fick glädje-tårar till och med! Det är inte ofta ska jag säga er! Jag fick flera poäng över godkännt på matten oxå! Det är väldigt bra tycker jag! så jag fick B+ :) vilket igentligen skulle leda till vg+ :) Det trodde jag verkligen inte! Men så var det. Så ni sitter jag och är glad! haha.
Ps. Ingen som vill göra en design/header till mig?? :')
/wilmaalundstrom

Sitter helt klar i sängen!

Haha, ahapp finns inge mer att göra än att gå till Ozzy sen..
Har ju plattat håret (!) , ätit å klätt på mig då sitter man i sängen i 30minuter ;)
/wilmaalundstrom

Glöm snälla ni inte..

Detta! http://publishme.se/2912604/entries/article/preview/
Bara 8frågor till om det ska bli med på ett videoinlägg! :) De ni!
/wilmaalundstrom

När jag tittar med ett öga ser jag dig, blundar jag ser jag oss, när jag tittar ser jag inget.

http://www.youtube.com/watch?v=jwErjdo4Bkw&feature=share
Pimpim's bror som sjunger! :)
/wilmaalundstrom

Jag drömmer att du va min, så småningom kommer det till verklighet,

Kör en sån här kommer ju bli bloggning varje dag iallafall ;)
Dag 1 - En bild på mig och fem saker jag gillar.
Dag 2 – Parfym som jag använder.
Dag 3 – 5 sanningar om dig själv.
Dag 4 – Trailer på en film som jag vill se.
Dag 5 – Mina drömmar.
Dag 6 – En person jag önskar var vid liv.
Dag 7 – Vad jag skulle göra om jag vann 1 miljon kronor.
Dag 8 – Ditt favoritklädesplagg just nu.
Dag 9 – Bloggar och hemsidor jag besöker ofta.
Dag 10 – Ett favoritminne från 2011.
Dag 11 – Bilder på ditt rum.
Dag 12 – En favoritlåt.
Dag 13 – I din handväska.
Dag 14 – Dina rädslor.
Dag 15 – En gammal bild av dig.
Dag 16 – En favorit film.
Dag 17 – Varför startade du din blogg.
Dag 18 – En bild som gör dig glad.
Dag 19 – Drömjobb.
Dag 20 – Berätta vad du helst gör på helgerna.
Dag 21 – Något pinsamt du gjort.
Dag 22 – Tre plagg du ofta bär.
Dag 23 – Vad har du gjort idag, och hur har dagen varit.
Dag 24 – Vad ska du göra 2012.
Dag 25 – Det du önskar dig mest av allt.
Dag 26 – Bilder på dina husdjur.
Dag 27 – Dina mål detta år.
Dag 28 – Ett ögonblick.
Dag 29 – En bild på en person du saknar.
Dag 30 – 3 saker du gjorde sommaren 2011
/wilmaalundstrom

Hejhej!

Idag var det skola såklart. Lite chill dag idag bah, Aja, har typ kommit hem från bandy'n för typ 1h sen. Så då vare ju bah å packa upp kläder, sen typ hjälpa mamma med att skala potatis ;), och plocka i/ur diskmaskinen. haha ska typ försöka överföra bilder ifrån min telefon till datan, men vettefan hur man gör om man inte har ngn sladd. Haha, jorå det ska väll funka (?) haha. Men nu ska jag typ plugga har tydligen ett nationella i engelska imon och på torsdag.. Ehehe, kommer inte gå såbra! :) haha typ bara å försöka iaf. Ska nog ta tag i skolan lite mer nu, på allvar! Det är ju igentligen inte så svårt, bara man pluggar ordentligt .. som jag e jätte bra på.. *HOST!*
Jajaja, haha *happyface* om inte dedär andra skulle ha huset så ska pappa ringa å säga att vi kan tadet iaf ;) haha gaaaah! bara att hoppas på att de har hittat ett annat hus! Fast de va ngra som oxå bodde i örbyhus som skulle dit å kolla. menmen! Nu ska jag bara sitta här å ha tråkigt.
Så alla söta kan väll dra iväg ett sms ?;) 0722504636 :))
Vet inte vad Ozzy gjorde där! haha xd
/wilmaalundstrom

Frågestund får

.. Det bli! haha får jag mer än 10 frågor blir det i ett videoinlägg så nu äre bah att fråga på!
Puss alla goa läsare som kommer att fråga saker!
:)
/wilmaalundstrom

Deppig!

Deppigt! Måste vänta på att sara ska äta å klä på sig i 2h -.- fml! :s då kmr vi typ hinna va där i 2h ist för typ 4h (stallet) . Men apaaaaa! haha, bästa ordet som finnt ju ? .
Finns inge tråkigare än att vänta på na! Haha har sutti å plockat isär lovisas trän 1000 ggr :) har as trååååk . Men såkandeva!, får bli buss hem oxå .
Trååååkigt men jag ska nog ta bussen som går 18.50 Så hinner man va där lääängre! skönt.se vareja!...
/wilmaalundstrom

'Fyll i grejjs'

ÄGANDE
(x) Ridstövlar
(x) Ridskor
(x) Skyddsväst
(x) Helskodda ridbyxor
(x) Vita ridbyxor
(x) Chaps
(x) Ridhjälm

(x) Ridspö
(x) Grimma
(x) Grimskaft
() Täcke
() Sadel
() Vojlock/Schabrak

(/) Träns
(x) Ryktlåda
(x) Ryktgrejer

 

TEORETISKT
(x) Vet hur man sätter ihop ett träns
(x) Vet hur man sadlar
(x) Vet hur man sätter av & på grimma
(x) Kan några sjukdomar
(/) Vet vad man gör när hästen får en sjukdom
( ) Vet hur man skor en häst.

(x) Vet hur man broddar av och på en häst
(x) Kan olika tecken & färger
(x) Kan några kroppsdelar på hästen
(x) Kan och förstår hur det fungerar med mankhöjd
(/) Vet vad hästens exteriör är
(/) Kan en del om hästens exteriör
(x) Kan mocka, rykta & fodra
(x) Kan blanda foder med andra mineraler och vitaminer
(x) Kan smörja sadel & träns
(x) Kan lasta en häst samt kontrollera allting i en hästtransport
(x) Vet hur en korrekt sits ser ut

 

RIDERFARENHETER
(x) Ridit barbacka
() Ridit western
(x) Hoppat med häst
(x) Ridit dressyr
( ) Utövat voltige
(x) Åkt på ridläger
(x) Ridit i sandpaddock
(x) Ridit i ridhus
(x) Ridit i skogen
() Tävlat
() Ramlat av och slagit dig
(x) Ramlat av utan att skada dig
(x) Suttit på en bockande häst
(x) Suttit på en skenande häst,
(x) Suttit bak & fram
() Vunnit rosett inom hoppning
() Vunnit rosett inom dressyr
(x) Ridit i över 3 år
(x) Travat barbacka
(x) Galopperat barbacka
() Suttit barbacka på en skenande häst
(x) Hoppat barbacka
(x) Ramlat av barbacka
(x) Galopperat över en sommaräng
(x) Galopperat i snö
(x) Ridit i uppförsbacke
(x) Ridit i nedförsbacke
(x) Ridit två på samma häst
(x) Suttit på en stegrande häst

 

ERFARENHET MED HÄST
() Har/haft sköthäst
() Har/haft egen häst
(x) Ridit på ridskola
(x) Ridit hos privatperson
() Badat med häst
(x) Ryktat en häst
() Kört en häst
( ) Ridit/Rider in en häst
(x) Förlorat en häst
(x) Legat inne i en hästs box
(x) Sovit i ett stall
(/) Mockat en hel timme
(har väll alla förr?) Låtsats att du var en häst tillsammans med andra hästar
(x) Har en favorithäst

 

JAG HAR RIDIT
(x) En stor häst
(x) En liten häst
(x) En kittlig häst
(/) En busig häst
(x) En nyfiken häst
(x) En rädd häst
( ) En sjuk häst
(x) En lat häst
(x) En pigg häst
(?) En ledsen häst
(x) En glad häst
() En connemara
(xx) En fjording
(x) En Haflinger
(x) En arab
() Ett fullblod
(x) Ett russ
(x ) En nordsvensk
( ) En ardenner
(x) En shettis
(x) En tinker
() En shire
(x) En korsning
(x) En New Forest

 

Hur högt har du hoppat?

75 typ

Vad är de högsta du hoppat med A ponny?

-
Hur högt har du har du hoppat med B ponny?

50

Vad är det högsta du har hoppat med C ponny?

75

Vad är det högsta du har hoppat med D ponny?

Det på ridlägret med Ella.
Vad är de högsta du hoppat med häst?

Typ 60 kanske?

Vad är de högsta du hoppat barbacka?

40/50

Vad är det högsta du har hoppat utan stigbyglar?

typ 50

 

 

Ramlat av en häst/ponny: Jaa

Ramlat av en häst/ponny på ett hinder: haha aa
Ramlat av en häst/ponny mer en 5 gånger: aa haha
Gått omkull med en häst: yes..

Gått omkull och sedan blivit trampad av en häst: nix
Brutit någonting i samband med du har trillat av en häst/ponny: nej

Ridit ut ensam: jaa

Tävlat hoppning: P&J
Tävlat dressyr:
Clear round


Vad väljer du?
Hoppning eller dressyr?

bägge

Rida ut två eller i grupp?

Två


Gymkhana eller en hopplektion?

Hopplektion
A/B ponny eller C/D ponny?

C/D ponny

Har du...

Ridit i skogen; Japp
Hoppat; Jupp
Stegrat med häst; yes
Bockat; yes
Blivit sparkad; Ja
Blivit trampat; Japp
Gått omkull med häst;
Ja för 3e ggn.
Hoppat en oxer; Jaa
Hoppat en trippelbarr; tror det

Tävlat i dressyr; nej
Tävlat i hoppning; nej
Tävlat i terräng;

Ridit utomlands; nix
Haft foderhäst, medryttarhäst, sköthäst eller så; Medryttarponny å skötponny.
Ridit en häst under 10 år; Ja
Ridit en häst över 25 år; ja

Hoppat 60 cm; Jepp
Hoppat 80 cm;

Första gången jag ramlade av; vet inte.

Hare BRA! Imon kommer det kanske en fråge stund..
/wilmaalundstrom

Ahmen sha!

Sha bloggen! Gör musik läxan ;) haha typ världens lättaste, leta upp en låt med video och sen förklara vrf jag valde låten! haha typ ohmygard lätt.se var bara förnamnet! men det blir turn up the musik - chris brown! Jao, imon blir de roligt å massa, mamma / pappa ska få fota mig,lovisa och sara när vi rider! kom på en sak oxå! de kan ju fota oss så ligger vi alla 3 i samma bild på ponnysarna/hästen ;)Lovisa ska rida Uffe, och jag ska rida Rulle och Sara Chandy! Det blir fintde!
Men dåhär kommer dagen se ut:
Vakna.
Äta.
Klä på mig stallkläder.
Åka.
Kommer till stallet.
Mocka Rulles box.
Sopa stallgången.
Titta om ponnysarna har ätit upp.
Ta in ponnys.
Borsta länge ute vs inne beroende på väder.
Vänta på lovisa ska komma.
Sadla,tränsa på med beskydd om det kommer behövas vilket inte.
Ut till ridbanan.
Rida dressyr.
Ta in.
Borsta.
Ut i hagen.
Ge lunch.
Sopa stallgången.
Åka hem.
Puss!
Får bli en vacker bild på Rulle å en på Chandy!♥
/wilmaalundstrom

Hej alla underbara! , Oj, det hände en grejj!

Igår var det skoj! Massa flumm med dom bästa. Haha tydligen e jag lätt att putta ner ifrån alla madrasser xd , haha men guuud vad jag skulle vela upprepa den stunden vid madrasserna ! Helt klart höjdpunkten på kvällen!, menmen det är inte alltid kul varenda dag. Kommer nya dagar nya mål varje dag. Men ett mål har jag som aldrig kommer kunna stoppas förens det är checkat,. Ingen kan häller känna samma smärta när du satt vid dom andra, men det vart en skön känsla när du kom till oss.. , Men gårdagen kommer ingen kunna ta ifrån mig! Helt underbart! Jag å Sara hade lite kul igår när vi bänkade oss själva! HAHA , 5e gången gillt! Men de skumma var att det var alltid vid oss..? haha

Jahaja, idag blir det en chill dag, bara ligga i sängen och plugga sen va med Ronja å sånt.  Men nu taggar vi volymen på max med där jag hänger min hatt! och vi klarar oss till våren!

Sommar bilder!




Jag älskar dig Ozzyboy!


tittut!
bus unge!
Hare bra!

/wilmaalundstrom

Seeent!

Blir ett litet å sent inlägg då pappa sa att jag skulle gå å lägga mig för 1h sen :s hahamenmen! M;en kom väll hem från nattbandyn för ett tag sen. Usch! De hände en grejj oxå.. Love is on fire! Haha ja lite idag! Men sånt händer typ tydligen. Jösses, tillomed en äkta blondin bah, e du blondin igentligen eller e du bara dumm sådär ?
Riktigt smart må jag säga! Men tycker att jag e riktigt duktig, Ronja sprang om mig när hon va barvota o jag hade skor.. På asfalt xd, Men jajaja får väll gå å lägga mnig dårå.. e ju 23.50 nuju! haha men asså jag orkar inte! Haha, mormor o morfar kommer t oss 11 o då lär ju jag typ va däckad, så jaoo blir att vakna 10.. Haha, ska fan börja platta håret varenda dag frånochmednu! eheh, blir väll till att va med ngn imon dårå, sen på söndag drar jag o sara till chandy o rulle! ahaja! ni får väll hare bru!

/wilmaalundstrom

I gonna miss, i gonna miss, i gonna miss you! :s

Bloggplatsen var inget för mig! ;)
Men min dag har vart grym ida!

Herremingösta oxå..! Vet ju inte vad jag ska ha för någon låt imon när det e läxa eheheh, jorå .. Musik läxan e normal, eller inte.... Haha, kanske skulle kunna ta eller nä, kommer inte på något..

Såhär ser min helg ut inkl fredag,
F, Skola sen drar Sarah med mig hem så fixar vi oss, mamma kanske vill bleka mitt hår med ? :') om du läser dethära mamma: Snälla söta rara mamma vill Du bleka mitt hår imon ? :) Aja, vet iaf hur jag ska se ut.
Jag slaggar nog hos Sarah som förra ggn! Gullans blire oxå! eheh, tjocka!!

L, Tvillingarna ska ha ' kalas ' haha gullungar! :')

S, Sara o jag drar till Rulle o Chandy så kommer Lovisa med hästar/bifffen, o prova träns osv hoppas väll på att hon rider ut med oss? ;) haha puuusss pårej!♥

Såhääääääääääääär synd att vi inte flyttade till Lunda!... Då hade jag bott närmare grk o lisa, lovisa, ida, my osv alla andra :)

OJOJOJ ojojojoj ojojoj ojoj ojojojojoj ojojojojojojoj vad jag blev blåst ojojoojojojojojojo å herrejävlar ojojojojojo jag hade kul ojojojojojojojojojojojojojojojojojojo HAHA Muffins - björn rosenström ?

/wilmaalundstrom
rss
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!